ABC

29-08-11

Zondag 02/10/2011 33ste Kruikenburgse Wandeltochten

Zondag 02 oktober 2011 vinden de 33 ste Kruikenburgse wandeltochten plaats. Start en aankomst zijn terug aan de Ternatse sporthal in het centrum van Ternat.
Opnieuw een uitgelezen mogelijkheid om het Pajottenland in al zijn glorie te ontdekken en te smullen van een aantal Pajotse lekkernijen. Iedereen is uiteraard van harte welkom.
Ook inwoners van Ternat en omgeving kunnen hun gemeente, de lokale veld en trage wegen ontdekken dankzij de "veld"kennis van onze parkoersbouwers.
Deelnemers hebben keuze tussen 6-8-12-20 en 30 Km

Starten kan tussen 07 uur en 15 uur (aankomst ten laatste om 18 uur).
Inschrijving kost 1,50 € of 1,10 € voor leden van Aktivia.
Versnapering voor iedere deelnemer
Infobalie Aktivia anwezig
Onderweg controleposten in het  Castelhof  te St.Martens Bodegem en de parochiezaal te St.Ulriks Kapelle

Belangrijk bericht in verband met het parkeren en het bereiken van de startzaal

In 2010 mochten we op onze 32ste Kruikenburgse Wandeltochten (Wisselbekertocht) +/- 2600 deelnemers verwelkomen. Met zo’n grote toeloop was het niet altijd mogelijk een parkeerplaatsje vlak bij de gemeentelijke sportzaal te vinden.

De gemeente Ternat en de politie vroegen ons dit jaar via de mobiliteitsambtenaar een “parkeerplan” te respecteren. Dit om te vermijden dat men op een bepaald ogenblik steeds maar rondjes moet blijven draaien tot er op de parking vóór de sporthal een plaatsje vrijkomt, wat voor de wandelaar tijdverlies betekent en zeker verkeershinder in de buurt.

Aan het NMBS-station, OKAY-parking, parking Kasteel Kruikenburg, Dreef naar de kerk, Marktplein en de omliggende straten vindt men heel wat parkeerplaatsen.

MAAR … wie vanuit de richting van Asse komt of via de E-40 en andere wandelaars die zeker willen zijn van ruime parkeermogelijkheden is er de site van de vroegere IKEA, nu BRICO PLAN-IT.

De gemeente Ternat legt 2 shuttle-bussen in die om de 10 minuten gratis naar de start toe rijden en terug (enkele rit 9 à 10 minuten). Ook voor de treinreizigers (+/- 1 km van de startplaats)is er goed nieuws. De bussen maken één tussenstop aan het station van Ternat: bij de heenrit ter hoogte van de bushalte van de Lijn aan de KBC- bank, bij de terugrit aan de uitgang van het station (halte van de Lijn).

De halte van de shuttle-bus naar en van de startzaal situeert zich op de hoek van de Statiestraat/ ’t Serclaesstraat eveneens aan een halte van de Lijn ter hoogte van het oude voetbalplein, op 2 minuten wandelen.

Met sportieve groeten,

Namens het Bestuur van Wandelclub Kruikenburg.

E-mailadressen: wandelclubkruikenburg@telenet.be

                              bob.van.mulders@telenet.be

 

 

21:30 Gepost door Uw Webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.